Opleidingen – Workshops

Workshop Gitaarbegeleiding

Deze korte cursus is bedoeld voor liefhebbers in de ruimste zin van het woord. Het spelen van basisakkoorden staat centraal, zodat iedere beginner aan het einde van de cursus in staat is om zelfstandig allerlei liedjes te begeleiden. De workshop is bijvoorbeeld ideaal voor iedereen die te maken heeft met activiteiten voor groepen kinderen.

Huur van instrument is mogelijk.

Totaal 10 lessen van 30 minuten (Dag en tijd gaat in overleg)
Locatie : Het Familiehuis – Piet Heynstraat 66

Strippenkaart met 10 lessen € 100,00.

Dwarsfluit op Proef

Een korte cursus van 10 lessen om uit te proberen of dwarsfluit iets voor je is. Is de discipline aanwezig om vol te houden? Want zonder oefenen kom je er niet…..Blaastechniek en houding zijn heel belangrijk en hier wordt veel aandacht aan besteed.

Ook als een goede opfriscursus te gebruiken.
Totaal 10 lessen van 30 minuten
Introductieprijs € 195,00

Kan ik zingen?

In de badkamer klinkt het fantastisch, maar om de zangkunst écht te leren beheersen kunnen de meeste mensen wel wat instructie gebruiken. Het aanleren van de juiste houding en ademhaling zijn de belangrijkste basis vaardigheden, die samen met( live) begeleiding zullen worden geoefend. Muziekgenre gaat in overleg met de zangcoach, dus voor ieder wat wils!

Totaal 10 lessen van 30 minuten
Locatie in Papendrecht
Introductieprijs € 195,00

Tarieven zijn exclusief instrumenten en lesmaterialen. Betaling in 3 termijnen mogelijk. Voor cursisten vanaf 21 jaar en ouder zijn wij wettelijk verplicht 21% BTW over de aangegeven prijzen in rekening te brengen. Cursisten tot 21 jaar zijn vrijgesteld van BTW.

webdevelopment by Oil4