Docenten

Pascal van den Dool

Piano/keyboard

Pascal is inmiddels afgestudeerd aan het Haags conservatorium en studeert verder voor zijn masteropleiding.

Lianne Laurens

Dwarsfluit

Lianne Laurens werd geboren in 1986 te Ede en groeide op in Veenendaal. Zij kreeg op tienjarige leeftijd haar eerste fluitlessen van Frieda Mak-Staal. Enige tijd later vervolgde ze haar lessen bij de bekende fluitiste Marjolein de Wit.

Op veertienjarige leeftijd werd Lianne toegelaten tot het christelijk conservatorium te Zwolle, waar ze ruim vijf jaar les kreeg van de Argentijnse fluitist Jorge Caryevschi. Daarna volgde Lianne nog een korte tijd fluitlessen bij Eveline Poser, op het conservatorium in Arnhem.

Tijdens haar studie volgde Lianne diverse masterclasses van virtuoze fluitisten, waaronder Aldo Baerten en Peter-Lukas Graf. Op dit moment geeft Lianne fluitles aan ongeveer vijfentwintig leerlingen. Daarnaast geeft zij leiding aan haar eigen fluitensemble Con Anima. In haar vrije tijd verzorgt Lianne regelmatig onderhouds- en reparatiebeurten aan fluiten. Lianne speelde onder meer in Duitsland, Bosnië en Oostenrijk. Ze wordt steeds vaker gevraagd voor concerten en Cd-/Dvd-opnames, zowel als soliste als voor het begeleiden van koren.

Jay van der Zanden

Piano/keyboard

Jay is afgestudeerd op de POP academie en is inmiddels verder aan het studeren op het conservatorium in Rotterdam.

Petra Hofwegen

Klassiek gitaar / akkoordenbegeleiding

Petra is muzikant op hoog niveau, heeft gestudeerd voor (koor)dirigent en is kundig op blokfluit, saxofoon en gitaar.

webdevelopment by Oil4