Docenten

Pascal van den Dool

Een jonge conservatoriumstudent die de lessen gaat waarnemen. Meer info volgt.

Lianne Laurens

Lianne Laurens werd geboren in 1986 te Ede en groeide op in Veenendaal. Zij kreeg op tienjarige leeftijd haar eerste fluitlessen van Frieda Mak-Staal. Enige tijd later vervolgde ze haar lessen bij de bekende fluitiste Marjolein de Wit.

Op veertienjarige leeftijd werd Lianne toegelaten tot het christelijk conservatorium te Zwolle, waar ze ruim vijf jaar les kreeg van de Argentijnse fluitist Jorge Caryevschi. Daarna volgde Lianne nog een korte tijd fluitlessen bij Eveline Poser, op het conservatorium in Arnhem.

Tijdens haar studie volgde Lianne diverse masterclasses van virtuoze fluitisten, waaronder Aldo Baerten en Peter-Lukas Graf. Op dit moment geeft Lianne fluitles aan ongeveer vijfentwintig leerlingen. Daarnaast geeft zij leiding aan haar eigen fluitensemble Con Anima. In haar vrije tijd verzorgt Lianne regelmatig onderhouds- en reparatiebeurten aan fluiten. Lianne speelde onder meer in Duitsland, Bosnië en Oostenrijk. Ze wordt steeds vaker gevraagd voor concerten en Cd-/Dvd-opnames, zowel als soliste als voor het begeleiden van koren.

Rowdy Muller

Rowdy is van vele markten thuis. Hij werkt voor zichzelf en neemt veel drumlessen over.

Christine Beeftink

Gitaar.

Christine Beeftink is opgeleid o.a als verpleegkundige en heeft daar een verantwoordelijke parttime baan in. Naast de verzorging van een druk gezin heeft ze ook een conservatorium studie gitaar gestart en inmiddels is dit al behoorlijk gevorderd.

Zelf speelt ze veel en heeft ook nog les. Door haar conservatorium studie is juist de wens ontstaan om dit over te brengen naar andere enthousiaste potentiele muzikanten. Bij Muziekschool Papendrecht is Christine al een paar jaar de vaste docent voor klassiek gitaar.

Petra Hofwegen

gottalent_photo_brendasophie

Muziek ABC / Blokfluit / Saxofoon

Petra heeft op jonge leeftijd al graag muziek gemaakt. Na heel lang blokfluit (sopraan, alt en tenor) gespeeld te hebben maakte zij de overstap naar altsaxofoon. Soms een uitstapje naar tenor of bariton.

Na een opleiding tot koordirigent en gedeeltelijk HAFABRA directie is zij het opleidingsorkest van de plaatselijke muziekvereniging gaan dirigeren. Na 10 jaar was het mooi geweest, maar nu is zij daar de vaste AMV juf en zijn al veel kinderen enthousiast een instrument gaan bespelen.

Dit was de reden om ook muziek ABC te gaan doen en uiteraard voor de liefhebbers blokfluit of saxofoon.

webdevelopment by Oil4